Reserveren

w

Nog beschikbare weekends en vakantieperiodes in 2023!

Gewone midweeks zijn 4 weken vooraf te boeken en dikwijls wel nog beschikbaar, vraag hier naar via de info pagina aub. 

  • 15 september tot 17 of 18 september
  • 13 oktober tot 15 of 16 oktober (bij voorkeur lang weekend)
  • 30 oktober tot 3 november : midweek herfstvakantie
  • 17 november tot 19 of 20 november
  • 15 december tot 17 of 18 december

 

CORONA !

Een annulatie (door middel van verplaatsing) kunnen wij enkel aanvaarden indien de Belgische regering beslist om de toeristische sector te sluiten en onze vakantiewoning bijgevolg geen gasten mag ontvangen.

Dit is de enige geldige reden voor een kosteloze verplaatsing van een weekend.  Eventuele prijsverhogingen of extra kosten door oplopende energieprijzen vanaf 2022 zullen steeds worden verrekend bij een omboeking.

Weekends die door Corona lockdowns uit 2020 – 2021 moesten verplaatst worden moet omboeken binnen het boekjaar 2021, later is in geen geval mogelijk.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden en verplaatsingen of annulaties aanvaarden voor elke nieuwe maatregel die de Belgische overheid (of de overheid van het land van de gast) neemt zoals de samenstelling van de groep, ziekte/quarantaine van 1 of meerdere deelnemers of verbod op reizen door buitenlandse overheden.

Indien u een omgeboekt weekend later dan 6 weken annuleert, geen borg heeft betaald of de formaliteiten niet in orde zijn heeft de verhuurder het recht om dit weekend opnieuw aan te bieden en nog proberen te verhuren.

De huurder die annuleert of niet voldoet aan de huurvoorwaarden (borg, benodigde documenten) verliest de totale huursom vermeerdert met een boete indien er langer dan 4 weken vooraf wordt geannuleerd zelfs om reden van overmacht.

Het is om deze reden dan ook raadzaam om een annulatieverzekering af te sluiten!


 

Bij het boeken van de vakantiewoning ga je automatisch akkoord met de algemene huurvoorwaarden.