Reserveren

Zoekt u een luxueuze vakantiewoning om een weekendje of langer te komen genieten en onthaasten hebben wij de perfecte setting.

Onze prachtige 5-sterren erkende vakantiewoning Casa Lavanda is gelegen in de mooie Vlaamse Ardennen, de ideale locatie voor alle levensgenieters die houden van rust, sport en ontspanning. Denk hierbij nog aan een luxueuze wellness met binnenzwembad, jacuzzi, infraroodsauna en Finse sauna om zalig te ontspannen na een actief dagje in de natuur.

Om de vele aanvragen sneller te kunnen beantwoorden alvast een overzicht van de nog vrije periodes dit jaar, deze lijst zal steeds zo snel mogelijk bijgewerkt worden na een nieuwe boeking. Deze data zijn dus richtlijnen voor de vrije periodes en blijven onder voorbehoud.

Voor meer info hieromtrent mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOORLOPIG VRIJE PERIODES in 2021 (weekends en vakanties)

Voor gewone midweeks informeer of deze nog vrij zijn (minimaal 6 weken vooraf reserveren :

  • Lang weekend Wapenstilstand 10/11-14/11 (4 nachten - vaste periode)

NIEUWJAAR (Kerstweek reeds geboekt)

  • Vaste huurperiode vanaf 30/12 vanaf 18u voor 1 week (7 nachten) 

CORONA

Een annulatie kunnen wij enkel aanvaarden indien er niet mag gereisd worden door de Belgische overheid (of er een inreisverbod is voor buitenlandse gasten) en wij de vakantiewoning verplicht moeten sluiten. In dit geval kan de boeking gratis verplaatst worden naar een andere datum in onderling overleg.

Voor alle andere omstandigheden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor elke nieuwe maatregel opgelegd door de Belgische overheid zoals de samenstelling van de groep of ziekte/quarantaine van 1 of meerdere deelnemers.

Het is dan ook zeer raadzaam om een annulatieverzekering af te sluiten.

 


 

  Bezig met verzenden...

Bij het boeken van de vakantiewoning ga je automatisch akkoord met de algemene huurvoorwaarden.