Reserveren

Gezien de huidige maatregelen rond Corona kiezen meer en meer mensen ervoor om in eigen land op vakantie te gaan.

Zoekt u een luxueuze vakantiewoning om een weekendje of langer te komen genieten en onthaasten hebben wij de perfecte setting.

Onze prachtige 5 sterren erkende vakantiewoning Casa Lavanda is gelegen in de mooie Vlaamse Ardennen, de ideale locatie voor alle levensgenieters die houden van rust, sport en ontspanning.

Denk hierbij nog aan een luxueuze wellness met binnenzwembad, jacuzzi, infraroodsauna en Finse sauna om zalig te ontspannen na een actief dagje in de natuur.

Om de vele aanvragen sneller te kunnen beantwoorden alvast een overzicht van de nog vrije periodes dit jaar, deze lijst zal steeds zo snel mogelijk bijgewerkt worden na een nieuwe boeking. Deze data zijn dus richtlijnen voor de vrije periodes en blijven onder voorbehoud.

Tijdens de zomervakantie geldt tijdens het weekend een minimum verblijf van 3 nachten, op weekdagen kan dit eventueel wel voor 2 overnachtingen (van maandag met aankomst om 18u tot en met donderdag check-out)

Richtprijzen 2 overnachtingen : vanaf 1200 €

Richtprijzen 3 overnachtingen : vanaf 1450 €

Richtprijzen 4 overnachtingen midweek : vanaf 1600 €

Richtprijzen 4 overnachtingen incl. weekend : vanaf 1750 €

Richtprijs 7 overnachtingen : vanaf 2500 €

Prijzen verschillen per datum (vakantie, weekend, feestdagen, enz…)

Alle weekends en vakantieperiodes van 2020 zijn volboekt.
Enkel nog midweeks of weekdagen beschikbaar.

Indien de data niet meer vermeld staan zijn ze reeds geboekt!

Wees er tijdig bij voor reservaties in 2021!

Gezien de 2de lockdown is het nu ook mogelijk om met je gezinsbubbel 1 of 2 nachten te boeken aan aangepaste prijzen (2 volw. + max. 3 kids met 2 kamers open)

Voor meer info hieromtrent mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrije weekdagen : 02/12, 03/12, 07/12, 08/12, 09/12, 10/12, 13/12, 14/12, 15/12, 16/12, 17/12, 27/12 (onder voorbehoud van wijziging)

CORONA

Een annulatie kunnen wij enkel aanvaarden indien er niet mag gereisd worden door de Belgische overheid en wij de vakantiewoning verplicht moeten sluiten. In dit geval kan de boeking gratis verplaatst worden naar een andere datum in onderling overleg.

Voor alle andere omstandigheden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor elke nieuwe maatregel opgelegd door de Belgische overheid zoals de samenstelling van de groep of ziekte/quarantaine van 1 of meerdere deelnemers.

Het is dan ook zeer raadzaam om een annulatieverzekering af te sluiten.

 


 

  Bezig met verzenden...

Bij het boeken van de vakantiewoning ga je automatisch akkoord met de algemene huurvoorwaarden.