Tarieven

Casa Lavanda is te huur voor een (verlengd) weekend, midweek of een week, of op basis van één van onze arrangementen : Dolce Far Niente (link naar wellness website voor betreffend arrangement). Verkies je een formule op maat, neem dan zeker contact met ons op.

Losse overnachtingen of wellness-arrangementen tijdens het weekend max. 6 weken vooraf te boeken in functie van de vakantiewoningverhuur (www.tlavendelhof.be)

Prijzen verhuur vakantiewoning

Prijzen zijn afhankelijk per weekend (seizoenen).
Gewone weekends buiten de vakantieperiodes zijn boekbaar vanaf 2 nachten.
In vakantieperiodes is het minimum soms vastgelegd op meerdere nachten en is de prijs afhankelijk van het aantal nachten (meer nachten = goedkopere dagprijs) De woning is idealiter te bezetten door 2 à 3 gezinnen met kinderen of door maximaal 8 à 10 volwassenen.

Richtlijn tarieven buiten vakantieperiodes (afhankelijk hoog-laagseizoen):

Weekend 2 overnachtingen (buiten vakantieperiodes en afhankelijk van seizoen) :
vanaf 1300 € voor aankomst op vrijdag vanaf 18u tot en met zondag 16u

Verlengd weekend 3 overnachtingen (buiten vakantieperiodes) :
vanaf 1550 € voor aankomst op vrijdag vanaf 18u tot en met maandag 11u
Vanaf 1650 € voor aankomst op vrijdag vanaf 18u tot en met maandag 16u

Midweek 4 overnachtingen (buiten vakantieperiodes) :
vanaf 1600 € voor aankomst op maandag vanaf 18u tot en met vrijdag 11u

Week 7 overnachtingen (buiten vakantieperiodes) :
Vanaf 2550 € voor aankomst vanaf 18u tot uitcheckdag 11u

Vraag steeds gerust naar een persoonlijk prijsopgave volgens de gevraagde periode.

Prijzen zijn inclusief het volledige privé gebruik van de villa, onbeperkt gebruik van de wellness met binnenzwembad, jacuzzi, infraroodsauna, Finse sauna, ... De prijs is bij een normaal verbruik t.e.m. eind 2021 een all-in prijs dus geen extra’s meer voor electriciteit, waterverbruik, gas, eindschoonmaak (indien conform de voorwaarden wordt achtergelaten). Vanaf 2022 moeten wij helaas rekening houden met enorm stijgende energieprijzen. Vanaf 2022 zal er tijdens de zomerperiode van juni tot september gemiddeld 20 € per nacht en tijdens de rest van het jaar gemiddeld 27,50 € per nacht verrekend worden. Vanaf 2022 zal er een afrekening via de borg plaats zal vinden voor energieverbruik. Indien het past in onze agenda doen wij steeds ons best om wat vroeger te laten inchecken.

Voorwaarden verhuur vakantiewoning

Voorschot : 30 % vooraf bij reservatie, restbedrag en waarborg 6 weken vooraf Saldo + borg : ten laatste 6 weken voor aankomst, bij laattijdige betaling heeft de verhuurder het recht om de boeking opnieuw voor verhuur vrij te stellen zonder terugbetaling van het voorschot. Korter dan 6 weken voor aankomst bent u ook nog het te betalen saldo verschuldigd bij het niet nakomen van de correcte betalingsmodaliteiten.
Waarborg (verminderd met afrekening energieverbruik) wordt binnen de 10 dagen teruggestort op rekening (indien geen schade)
Opgemaakte bedden bij aankomst
Keukenlinnen inbegrepen
Badlinnen zelf mee te nemen of handdoekenpakket met badjas te huur aan 15 € per persoon
Gebruik wellness (zwembad, sauna’s, hot whirlpool, ...) onbeperkt inbegrepen Trampoline, groot indoor ballenbad, speeltoestel met klimtoren, schommel en pingpongtafel aanwezig
Drinken en eten in de natte zones is strikt verboden Casa Lavanda is te huur voor een (verlengd) weekend of een week, of op basis van één van onze arrangementen : Dolce Far Niente (link naar wellness website voor betreffend arrangement). Verkies je een formule op maat, neem dan zeker contact met ons op.

Bij het boeken van de vakantiewoning ga je automatisch akkoord met de
algemene huurvoorwaarden.

Contacteer ons

  Bezig met verzenden...

Bekijk ook ‘t Lavendelhof, waar luxueus genieten centraal staat en kinderen welkom zijn!

0498 91 85 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pierkenstraat 80

9620 Zottegem

FB